dilluns, 29 de desembre del 2008

LA CARTA DE REIS D'EN PUIGCERCÓS

La carteta d'en Puigcercós demanant, desesperadament, un pacte al.lucinant amb la resta de forces polítiques en les properes eleccions europees, ha tingut un èxit més aviat escàs. Quin ridícul més espantós, no? I tant que sí. 

En Putxi i els seus acòlits i llepes s'està coent a foc lent i tothom ho mira amb una certa alegria. Per la seva pròpia salut, jo li recomanaria que tirés la tovallola i ho deixés córrer, perquè l'hòstia que es fotrà en aquestes eleccions serà monumental, de Record Guiness, vaja. Naturalment, siguin quin siguin els resultats, en Putxi i els seus no es rendiran. Encara. Recorreran al típic argument que les eleccions europees són unes eleccions menors, etc. etc. No cal ser un geni per saber-ho.

Els sector renovador, sembla que ha optat per no moure's massa per evitar que el titllin de ser el responsable de qualsevol desgràcia. Ara un cop es conegui la sentència del TC i la presa de pèl del nou finançament -perquè serà una presa de pèl- sembla que es tornaran a mobilitzar. L'article d'avui a El Periódico, així ho explica. Clar que una servidora no té ni una dècima part de la informació necessària... 

També és interessant l'article d'en Jordi Juan a La Vanguardia. Si bé aparentment sembla arrenglerar-se, en un inici, amb la tesi dels calabresos respecte el cessament de l'Emili Valdero, més endavant posa de manifest l'actitud contradictòria d'Huguet i els seus vassalls, atès que mai abans havien criticat, ans tot el contrari, la gestió d'en Valdero. I de cop i volta surten amb la imbecil.litat de la seva, suposada, gestió nefasta... Si en sereu de sapastres!

Bé, espero que el 2009 que tenim ja a tocar, ens porti la destrucció, desintegració, voladura, esfericació, abducció del tripartit, que s'està comportant com un dic que intenta contenir la riuada soberanista que creix sense parar. Ja no tenen forces, i es comencen a esquerdar....

Etiquetes de comentaris: ,