divendres, 27 de març del 2009

EL COMISSARI DEL RIVIERA: LA MÀFIA ECSPANYOLA

Entretinguts com estàvem amb les barrabassades dels Mossos, no ens havíem ocupat del problemes prostibulars de la bòfia ecspanyola, que encara que no ho sembli, encara deambula per casa nostra.

Fins al moment ja hi ha set polis nazis engarjolats. Entre ells un comissari i l'antic cap del servei d'informació, és a dir, la policia política, la successora de l'antiga brigada político-social franquista.

Tot un poema, no us sembla? Tots ells relacionats amb temes gangsterils, de tràfic de blanques, prostitució a l'engròs i no sé quants càrrecs més...

En condicions normals, els mitjans de comunicació s'haurien posat les botes, però és clar, entretinguts com estaven en insultar els estudiants, titllant-los quasi bé de terroristes, criminals i membres d'Al-Qaeda, no han tingut temps d'investigar la màfia ecspanyola.

Sí, sí, perquè a partir d'ara, a més de la màfia siciliana, la napolitana, la calabresa (la italiana i la nostrada), de la màfia kosovar, la txetxena, de la màfia russa, de la màfia xinesa, etc, també haurem de parlar de la màfia ecspanyola, composta per elements amb importants connexions amb les anteriors, i possiblement també amb el narcotràfic...

Tampoc m'estranyaria que aquesta màfia ecspanyola tingués importants i, de moment, secrets lligams amb els poders territorials, locals i comarcals, i metropolitans, no debades tots són cul i merda. I, encara que amb comptagotes, comencen a sortir pufos dels darrers trenta anys. Qui serà el primer que badarà boca? No ho sé, naturalment, però alguna cosa passa quan comencen a matar pels carrers gerents o alts responsables de xiringuitos, això sí, molt universals.

Per cert, potser és una obsessió meva, però no paro de veure com es construeixen hotels als afores de Barcelona, els quals tenen en comú el preu de l'habitació, que naturalment és de 69 euros! No us heu fixat? Seré malpensat? Tota una declaració d'intencions, no us sembla?

Bé, ara que ha començat a caure la màfia ecspanyola, demanaria als Mossos, que si volen rentar una mica la seva imatge, que costarà i força, que continuïn la seva investigació, i, sobretot, que si s'escau, quan ensopeguin amb un regidor, un alcalde, o un diputat, per exemple, no es tallin.

A veure si els seus serveis d'informació contra la delinqüència organitzada són millors que els que s'encarreguen de criminalitzar els estudiants. 

Més que res perquè ahir van fer el més gran dels ridículs (i ja en van...) La cara de tonto amb què s'anaren a dormir... pagaria per veure-la!

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comments:

Blogger reflexions en català said...

Ja té collons que els escàndols de la nacional espanyola passin gairebé desapercebuts.

Si n'estem, de malaltons...

27 de març del 2009, a les 18:12:00 CET  
Anonymous Anònim said...

No en sabem ni la punta de l'iceberg

http://www.gara.net/paperezkoa/20090326/129058/es/Fascistas-italianos-situan-Barcelona-pista-Pertur

27 de març del 2009, a les 23:35:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home