dissabte, 21 de març del 2009

PUBLIC ENEMY NUM. 1: ELS ESTUDIANTS FLOWERS POWERS

És realment patètic navegar pels webs relacionats amb els mossos d'esquadra (sindicals o no oficials) i llegir-ne els posts en els fòrums. La constant és la satisfacció per la feina ben feta, quan no un pur i simple orgasme digital, de tipus que s'escorren a cop de porra i de tecla de l'ordinador.

A veure si ens entenem. Un cos policial seriós, no pot pretendre que 50 estudiants flower power (els qui van ser desallotjats del rectorat de la UB), són quasi bé terroristes criminals de primer nivell. Pressumir de milhomes  per que has estomacat a cor què vols 50 xavals que són més inofensius que el Neil de The Young Ones (Els Joves), més que una matxada, demostra el nivell de ridícul d'una policia que no sap què vol ser quan sigui gran. 

Estic segur que els seus col.legues professionals, quan veuen com els psicòpates de la Brigada Mòbil atonyinaven tothom que es mogués, devien pensar que els agents com a mínim anaven d'amfetamines o empastillats fins al cul...

Aquests homenets, per cert, no van moure un dit, ni una porra, quan les púrries feixistes periques van assaltar el camp de futbol en el famós partit que els enfrontava amb el Barça... i què van fer amb les púrries ecspanyolistes quan bramaven per l'Eurocopa? Tocar-se els ous, això és el que feien...

Molt bé, homenets, ara ja heu estomacat i us heu desfogat, ara torneu a la quadra, que demà us toca, després de prendre la vostra dosi quotidiana, estomacar les vídues que volen una pensió digna, els antitaurins o els cultivadors de cannabis, que com tothom sap, es troben en la llista del Top 10 dels Most Wanted del FBI, de la Interpol i la Cia...

Monstres que sou uns monstres... O uns pallassos.

Etiquetes de comentaris: ,

5 Comments:

Blogger Dies de fúria said...

Mola discrepar de tu alguna vegada!!! I avui discrepo al 100%!

;-)

elies

22 de març del 2009, a les 4:33:00 CET  
Blogger Cesc. said...

Benvolgut Josep,
No acabo d' entendre els motius de l' intent de fugida endavant de la maChacón a Kosovë. És ben bé com si hi hagués algun fet recent o imminent (passat o futur) que li hagi fet venir fred de peus de cop i volta. Tinc la sensació que alguna cosa important se' ns escapa, almenys a mi, tu en saps quelcom?
No ho veus tot estranyament precipitat?
Salut i independència,
Cesc.

23 de març del 2009, a les 8:19:00 CET  
Blogger Cesc. said...

Per cert, hi ha un article del Partal que hi versa, però encara m' ha deixat més inquiet que no pas aclarit o satisfet.
Salut!
Cesc.

23 de març del 2009, a les 8:23:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Quina mania amb els pobres pallassos...

23 de març del 2009, a les 10:18:00 CET  
Blogger JOSEP said...

fúria,
Qui diu que l'independentisme no és plural?

Cesc,
No descartis la frivolitat i un intent de marcar paquet, en clau de cursa a la successió d'en ZP. Aquests sociates són tan frívols que són capaços de posar en perill vides humanes o el que faci falta per tal de satisfer la seva cursa política. Si hi ha raons estratègiques o no, se m'escapa, però penso que sis-cents pringats a Kosovo no pinten res, és pur folklorisme.

Anònim,
Tens raó, tens raó, tens raó, ho he tornat a fer... l'home és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra... ergo... sóc un home!
Perdoneu pallassos de tot el món, mil disculpes!

23 de març del 2009, a les 13:26:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home