divendres, 20 de març del 2009

HAHAHAHA, QUIN RIURE, EL PERIÓDICO, QUIN RIURE!

El publireportatge que avui dedica El Periódico a un suposat govern quadripartit, és una demostració fefaent del grau d'histerisme i nerviosisme amb què els sociates s'enfronten a la situació econòmica, social i política. Estan, literalment, acollonits de la que els cau al damunt. És naturalment, una picada a l'ullet al Duran i Ecspanya, per tal que pressioni a CiU. 

Hi ha, però, un detall que no remarquen. Qualsevol govern quadripartit, en l'eventualitat que és formés, hauria de tenir com a president el líder de la formació amb més escons, que no és altra que CiU, de manera, que un govern d'aquesta mena, hauria de suposar la dimissió de Montilla i el nomenament de Mas com a President.

Bé, oi que això qualsevol persona mínimament assenyada, ho considera altament improbable? Per no dir impossible? Al Montilla, com a la ronya, no deixarà la cadira ni amb lleixiu!

Jo espero que els convergents no caiguin en aquesta trampa. Està clar que en Mas no pot acceptar-ho. Ara, vés a saber si als seus adversaris interns (el propi Duran, o en Recoder), no els interessaria un pacte d'aquesta mena, que naturalment, significaria l'eliminació de Mas (que dimitiria per pura dignitat... ep, suposo!)...

La reclamació de la unitat, de la pila del greix, és una gran trampa. Unitat per fer què? Per sortir de la crisi? Si són els mateixos que han l'han afavorit! L'única unitat vàlida és la que asseguri el trencament de l'actual dependència econòmica respecte aquest cadàver polític que es diu Ecspanya. Només així, podrem començar a bastir una societat més cohesionada i justa. Amb Ecspanya, mai!

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger Cesc. said...

Si han llençat aquest zeppelin sonda al TBO, queda clar que ho intentaran, benvolgut Josep. Però també és cert que si en Mas ha aguantat, com un home, totes les pressions hagudes i per imaginar de les "forces vives" per fer costat a l' embustero, quan ara la delegació de ferraz li facin la proposta se'ls pot pixar a la boca.
Serà un plaer de veure l' antropofàgia entre sociates, et pronostico que tindrem final de copa antiborbònica, final de champions a la romana i lliga, mentre el sociatisme es va clavant queixalada per les cantonades i la gent indignada els va encolomant a galeres.
Salut i independència,
Cesc.

20 de març del 2009, a les 23:02:00 CET  
Blogger Adrià Izard said...

Hem fan fàstic els socialistes!!!!! Esque cada dia m'omplen de raons. Son el càncer de Catalunya. No m'entra al cap com podem tenir l'inútil del Montilla com a president, o el biopijo fastigos del Saura com a conseller d'interior. Prou Tripartit, prou PSC!!!!

20 de març del 2009, a les 23:11:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home