divendres, 2 d’octubre del 2009

ASSEMBLEA DE MAJARES

Aquests darrers dies ha tingut lloc al Parlament del parc el debat de la dependència general, dir-ne "política" és enganyós, perquè en aquesta instància l'únic que es debat són les engrunes que llancen els ecspanyols. És una veritable assemblea de majares, on, això sí, les menjadores es reparteixen a preu fet.

El fet cert, però, és que fins i tot quan discuteixen sobre les engrunes, tota aquesta gentota són uns inútils. Ho dic molt clarament: hem de foragitar ERC i CiU del procés de consultes sobre la independència que s'està multiplicant arreu del país. Són dos agents que intenten instrumentalitzar un moviment sorgit de la societat per als seus propis interessos. L'argumentació per aquesta demanda es fonamenta en aquestes consideracions.

En primer lloc. ERC i CiU "juguen" a la independència en els municipis, però quan han d'anar al parlament del parc i es troben de cara amb els ecspanyols, es caguen a les calces i no són capaços ni de consensuar una moció sobre la sobirania, tot i que sumant, tindrien majoria absoluta. Això per exemple, deslegitima a diputats com l'Uriel Bertran -que vol tocar campanes i anar a la processó a l'hora- a jugar cap mena de paper en la dinamització dels processos de referèndums municipals.

Dos, ERC ha après el doble joc dels sociates. Així com aquests voten coses diferents al parlament del parc i al parlament de les hienes de Madrit, ara els calabresos també voten coses diferents al parlament del parc i als ajuntaments. No només no presenten cap moció en el debat, sinó que van votar-com també CiU- en contra de l'admissió a tràmit de la ILP sobre l'autodeterminació de Catalunya en el seu moment. És això coherència i dignitat? O és més aviat tenir més cara que esquena.

Tres. Però el súmmum és quan els calabresos voten una moció de defensa del nyap i de recolzament -servicial, submís- al líderatge d'aquest pallús d'en Montilla, un inútil integral, ple d'odi i de ressentiment. Un analfabet funcional. Suport al nyap! Suport al pallús!

Ja ho he escrit i ho repeteixo: cal foragitar els oportunistes del moviment de consultes populars, perquè si aconsegueixen instrumentalitzar-lo, el portaran al seu fracàs i a un destrempament molt important. Saben que se'ls està escapant de les mans, i ho volen evitar al preu que sigui.

I una darrera pregunta: és cap casualitat que hagin convocat la trobada de càrrecs electes per la sobirania per demà, coincidint amb la cel.lebració de l'Assemblea Nacional de Reagrupament, de manera que els càrrecs electes que tenim no hi puguin participar? Algú és tan innocent que pot titllar això com d'un fet anecdòtic?

Per sort, un cop s'hagi acabat l'Assemblea de Reagrupament, demà, Catalunya disposarà d'una organització política que no practicarà de cap de les maneres el doble llenguatge i que es compromet a defensar als ajuntaments, al Parlament del parc i on sigui la necessitat immediata de proclamar la Independència de forma unliteral, i a engegar a pastar fang els ecspanyols i els seus esclaus catalans.

Etiquetes de comentaris: , ,