diumenge, 14 de febrer del 2010

DEL TECNOCAMPUS ALS MACROBORDELLS: L'HERÈNCIA DE LA CATALUNYA SOCIATA

Reconec que els tinc travessats. Em refereixo als sociates de Mataró. Començant per l'ex-alcalde Mas, continuant pel regidor Bassas i acabant per l'actual alcalde, el nom del qual ja ni recordo. Aquesta gent són els típics que volen provocar amb les seves declaracions anti-nacionalistes. Són profundament ecspanyols i tenen un odi visceral envers tot allò que faci ferum d'independència.

El seu ecspanyolisme els porta però a la perdició. Són el clar exemple de la Catalunya-Montilla, o la Catalunya-sociata. Vull dir, la Catalunya low cost, la de les putes de la Boqueria, fent serveis als clients en mig del carrer. La de la Catalunya-Saratoga de Castelldefels....

I ara, la de la Catalunya-Macrobordells... i no un, sinó dos. Contra la crisi... més putes... Suposo que pensen els sociates. És la Catalunya-Bada Bing... dels Sopranos nostrats.

El panorama és encara més patètic. No fa gaires anys, els kapos sociates de la capital del Maresme s'omplien la boca de Tecnocampus i totes les modernitats digitals que us podeu arribar a imaginar. L'aposta sembla que no ha acabat d'arrencar, a més de ser, segons m'informen, un notable pilotasso urbanístic (l'enèssim).

I és clar, donat que amb temes d'R+D, d'universitats i activitats d'alt valor afegit no se'n sortien, doncs s'han decantat per allò que sí que saben: putes, bada bings i tot allò que envolta aquest món... o aquest submón.

És l'herència de la Catalunya-Sociata, una etapa que està a punt d'acabar. I res m'agradaria més que fossin els diputats de Reagrupament els que els fotessin el tret de gràcia... No és un somni, pot passar, només depèn de nosaltres.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

6 Comments:

Anonymous Josep-Empordà said...

Qui va fer possible la Catalunya "sociata"?.

Possem-hi noms?.

15 de febrer del 2010, a les 7:25:00 CET  
Blogger JOSEP said...

23 anys de misèria nacional pujolista (amb escasses excepcions)... be tret d'alguns que es van fer d'or amb els ajuts a la reconversió industrial, els contractes municipals d'obres i serveis, uns quants bufets d'advocats... em deixo alguna cosa?

15 de febrer del 2010, a les 8:50:00 CET  
Anonymous Josep-Empordà said...

Si, ERC i el seu veri que encara persisteix.

15 de febrer del 2010, a les 9:24:00 CET  
Anonymous Anònim said...

És una notícia molt trista per a la meva ciutat.

15 de febrer del 2010, a les 14:15:00 CET  
Anonymous Josep-Empordà said...

Et recordo que el tripartit ja fa dues legislatures que governa.

Potser algun dia començaran a tenir la culpa d'alguna cosa...i deixará de ser culpa de CiU.

16 de febrer del 2010, a les 13:45:00 CET  
Anonymous Anònim said...

No són els catalans famosos pel seu esperit emprenedor?. La pela és la pela

16 de febrer del 2010, a les 16:23:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home