dilluns, 1 de març del 2010

JA L'HAN PENJAT!

M'ha costat ben bé 20 minuts entrar-hi. Però finalment ja ho he aconseguit. Ja he accedit al web de Joan Laporta, i com era d'esperar, no m'ha decebut. Diuen que han entrat 100 visites per segon.... i naturalment s'ha col.lapsat.

Jo a banda d'inscriure'm al butlletí i al servei SMS, he optat per afegir l'enllaç en el meu blogroll, a la columna de l'esquerra. Finalment, he valorat que calia que ocupés un lloc destacat i l'he adjudicat el lloc que fins avui tenien els cimerencs. El passat és el passat, i ara cal treballar el present, tot mirant el futur...

Penso que el pas que s'ha donat és molt important. I que la vertebració d'una candidatura independentista transversal és avui encara més a prop que mai!

Felicitem-nos-en!

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Anonymous Josep-Empordà said...

....I?.

1 de març del 2010, a les 16:53:00 CET  
Anonymous Pepa said...

apa, ara a xupar-la una mica i a veure si ens donen les molles.

1 de març del 2010, a les 21:05:00 CET  
Blogger Unknown said...

També t'en felicitaràs el dia que us deixi penjats ?. O el dia que l'engarjolin per tots els draps bruts que té, llavors faràs un blog defensant-lo i dient que és un atac a Catalunya (argument que fa servir sempre CiU)?. Al loro Sort que aquest "pajaru" s'embolcalla amb l'estelada (com podria fer-ho amb qualsevol altra bandera) per aconseguir els seus propòsits. No és aigua clara. Com que tu encara ets molt jovenet i sectari, guarda aquest post que d'aquí a 3-4 anys hauràs de reescriure'l o bé, el que et deia, dir que atacar a un personatge que tot i ser advocat ben pocs casos en defensa pròpia guanya (per alguna cosa serà), o que va mantenir al seu ex-cunyat de la Fundació Francisco Franco, o que va evitar i boicotejar fer una lliga catalana pròpia de hoquei (apartada de l'espanyola) després de l'ensarronada de Fresno (no ho saps això?. Doncs llegeix les hemeroteques esportives), sigui atacar a Catalunya. Com sempre sectarisme pur i dur i barrejant alls amb cebes.
Surt més, relacionat amb la gent, escolta, llLlegeix més Sort, però llegeix llibres no solament blogs i pàgines web de gent malaltissa.

2 de març del 2010, a les 6:51:00 CET  
Blogger JOSEP said...

General,

Ja veig que t'apuntes a la croada de berlusconització que han engegat els sociates... Bé cadascú tria els companys de lluita.

Jo mentre no se'm demostri el contrari, penso que l'opció Laporta no només és legítima, sinó que és aire nou a una política autonomista reclosida, corrupta, ecspanyola, autonomista, borbònica i totes les malures que vulguis afegir.

Pepa,

Me n'ensenyaràs? A mi m;agrada aprendre dels grans mestres....

2 de març del 2010, a les 12:57:00 CET  
Blogger Unknown said...

Josep Sort: estàs ben equivocat en lo de titllar-me de que m'apunto a la berlusconització...Ho veues com qüalifiques sectàriament i sense arguments. El que et dic t'ho dic amb totes les de la llei i per visió directa: quant després de l'ensarronada de Fresno tots els clubs catalans van reunir-se a Vic per separar-se de la lliga espanyola i fer una lliga pròpia, el representant del hoquei del Barça va anar trobant-hi pegues, que potsers, que pensem-ho bé, que que diran, que potser no ens deixaran jugar la copa d'Europa, etc. etc. La gent va mantenir-se ferma i decidida però al final va sortir l'argumentació clara i real: "El president Laporta m'ha dit que us digui que el Barça no hi donarà suport". Evidentment una lliga catalana sense el Barça no tindria pes ni presència....Això va passar a Vic, i és explicat directament pel representant del Voltregà a mi mateix (que portem un equip de benjamins a la comarca). Els diaris s'en van fer ressó molt de refiló. Però com que segur que no t'ho creus pots veure la premsa de 15 dies posteriors i ho trobaràs en algun raconet....(per cert no diguis el dogma de que alguns diaris intoxiquen, etc. etc., perquè va sortir en un raconet, però a en TOTS els diaris, els esportius i els d'informació general). Jo, des d'aquell dia quant sento Laporta dic : al loro.
Insisteixo Sort: llegeix més i tingues la ment més oberta a rebre informació, fins i tot la informació que no t'agrada sentir ni escoltar ni llegir.

3 de març del 2010, a les 6:47:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home