dijous, 25 de febrer del 2010

NOU RIDÍCUL DEPENDENTISTA

Si fa poques setmanes ja feien el ridiculum tremens quan van ser incapaços de tirar endavant per enèssima vegada la llei electoral, aquesta setmana, el Parlament dependentista s'ha tornat a cobrir de merda.

Efectivament. els nostres diputats dependentistes, tots, de l'1 al 135, s'han cagat en els ciutadans catalans quan han estat incapaços de prendre cap decisió per lluitar contra l'enorme, la terrible crisi econòmica que ens colpeja durament.


Vergonya, mil vegades vergonya, per a una cambra que està definitivament finiquitada. Tanmateix s'arrapen a les mamelles dels pressupostos públics i en xuclaran fins a l'última gota de nòmines, dietes i complements que s'escaiguin.

Realment aquesta gentussa, de l'1 al 135, fan molt de fàstic. Els hem d'engegar a la primera oportunitat que tinguem.

Hem de certificar la mort del dependentisme. Avui millor que demà. És urgent, és necessari.

Ens cal la Independència i la regeneració democràtica!


Etiquetes de comentaris: ,

8 Comments:

Blogger Salvador said...

Tranquil home que aviat per lluitar contra la crisi tornaran a abaixar-se els pantalons, ai perdó volia dir faran un pacte d'estat.

25 de febrer del 2010, a les 19:27:00 CET  
Anonymous Andreu said...

Quina regeneració democràtica?

La de la marca "Carretero", no,
gràcies.

Ni regenera, ni es democràtica.

Cordialment,
Andreu

26 de febrer del 2010, a les 3:02:00 CET  
Anonymous Josep-Empordà said...

Com a "agit prop" per la teua causa, passi, però aixó de tot l'arc parlamentari és una ximpleria. Qui governa, és el govern, per tant, els responsables de l'acció de govern son els partits que li donen suport i el mateix govern.

Si, ja sabem que alguns que fins el dia d'avui encara no han demostrat res...o pitjor encara, que en el seu curriculum, l'ùnic fet destacables és, en un passat recent, haver donat suport a alguns dels responsables que ara ens "governen" ens vulguin vendre la moto de que amb la seua vareta màgica ho arreglaran tot, tot i tot...però encara en som alguns que sabem quí son els reis mags i no creiem en varetes màgiques.

Ah!...i sort que CiU no ha permés que els P$OEmontillistes ens imposesin la "seua" llei electoral, aixó si que hauria sigut fer el ridìcul!.

Amb afecte.

26 de febrer del 2010, a les 7:51:00 CET  
Blogger Eduard Vivó i Font said...

Els mateixos que clamen que ens deixem d'independències per que el que interessa es solucionar la crisi son incapaços de seure a una taula a parlar-ne.

Ens prenen per babaus; sense Estat propi no tens els instruments per solucionar res.

26 de febrer del 2010, a les 11:09:00 CET  
Anonymous Josep-Empordà said...

Parlant de ridículs, avui, el C.E.O. ha publicat la seua enquesta trimestral, que és una enquesta en brut. feta la corresponent projecció de vot per la empresa Feedback, especialitzada en aquestes coses, dona aquests resultats:

http://www.feedback.es/archivos/0210ct.pdf

Bé, fins ara, fer proclames era del tot gràtis, ara ja tenim algun referent més per possar cada cosa al seu lloc.

26 de febrer del 2010, a les 15:47:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Josep-Empordà i Andreu,

Vistos els resultats de l'enquesta, tranquils, companys, respireu i aneu a fer un vermut, no sé perquè perdeu el temps amb gent tan insignificant com nosaltres.

Au gaudiu i despreocupeu-vos...

Nosaltres, per si de cas, continuarem la nostra tasca, no fos cas que...

Cordialment,

26 de febrer del 2010, a les 17:16:00 CET  
Anonymous Josep-Empordà said...

Benvolgut Josep,

Aquest és el teu bloc, si hi escric alguna opinió és perqué tu ho permets. La meua intenció és escriure la meua opinió sense cap ànim de molestar, però és la meua, que evidentment, pot diferir de la teua. Si et molesta, només cal que ho diguis i farem mutis pel foro.

Cordialment.

26 de febrer del 2010, a les 18:01:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Benvolgut Josep-Empordà,

Què seria aquest modest i humil bloc sense els teus comentaris? Res, un monòleg. Sovint discrepem, però em plau tenir-te com a lector i comentarista. No te'n cansis mai...

(i el mateix per l'Andreu)

Cordialment,

26 de febrer del 2010, a les 23:32:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home