dilluns, 11 de juny del 2007

CATALUNYA 5 - ecspanya 3....
QUE N'APRENGUIN!


Aquest és el resultat del partit de Futbol Sala que s'ha jugat a Iakútia, en plena Sibèria. Felicitats nois! Felicitem-nos tots, què carai. Això és només un tast del que els passarà als ecspanyols a mesura que la lluita ferma i resolta pel reconeixement de les Seleccions Catalanes vagi fent via. Cal dir-ho ALT i FORT, CATALUNYA ÉS UNA POTÈNCIA ESPORTIVA de PRIMER NIVELL, i ecspanya no. Sense els catalans, els ecspanyols no es mengen ni una engruna, i això és el que els convé.


El matx va tenir lloc en el marc de la Copa Mundial de Futbol Sala, que té lloc entre els dies 10 i 20 de juny. Hi participen 12 seleccions dividides en 4 grups:

Grup A: Rússia, Angola i Canadà
Grup B: Bielorússia, Congo i Israel
Grup C: Paraguay, Anglaterra i Àustria
Grup D: Argentina, Catalunya i Ecspanya

Les semifinals es jugaran el 17 de juny i la gran final el 19. Actualment Catalunya és la sots-campiona d'aquesta copa.

AIXÒ NOMÉS ÉS EL COMENÇAMENT!

Etiquetes de comentaris: ,

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Me parece que no hemos jugado contra la selección española de verdad...

http://www.lnfs.es/indice/noticias/noticia.asp?codnoticia=12033

BRRRR! Malditos ecspañoles!! Nos la han vuelto a jugarrr!!! BRRRR!

P.D.: propongo que declaremos a Tamudo personan non-grata en Cataluña, perdón...!, Catalunya.

12 de juny del 2007, a les 2:34:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Hola Josep,
Només volia preguntar-te si t'has adonat d'un tret característic de la idiosincràsia espanyola, resulta que quan guanyen sempre és una clara demostració de la superioritat que dóna el fet de l'espanyolitat, mentre que quan perden és per mala sort o perque no han pogut alinear la selecció "de veritat", fascinant...

12 de juny del 2007, a les 9:11:00 CEST  
Blogger Marc said...

Home... és que realment no jugaven amb els seus millors jugadors (com tampoc ho fa la selecció catalana de futbol quan juga els amistosos de torn).

12 de juny del 2007, a les 13:52:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Grey,

Els ecspanyols van jugar amb la selecció que van voler.

En el cas de la selecció catalana de futbol de camp, sempre juguem amb aquells jugadors que no han estat seleccionat prèviament per Ecspanya -i normalment passa que abans d'un partit de la Catalana, el seleccionador nazi acostuma a seleccionar, casualment, molts catalans per partits de paxanga. La situació no és ni de lluny, equiparable.

12 de juny del 2007, a les 14:12:00 CEST  
Blogger Marc said...

Però una cosa no treu l'altre. Si es vol parlar de quina selecció és més bona, doncs s'ha de fer en el supòsit de que ambdues juguen en les millors condicions i amb els seus millors jugadors.

12 de juny del 2007, a les 19:35:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

"...parlar de quina selecció és més bona, doncs s'ha de fer en el supòsit de que ambdues juguen en les millors condicions..."


les suposicions són només això suposicions, al món real les coses mai passen en les condicions òptimes per a tothom, els resultats són el que són i això és el que de veritat compta, la resta és només foc d'encenalls.

12 de juny del 2007, a les 20:01:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home