diumenge, 20 de gener del 2008

ALIENS VERSUS PREDATORS, 2a part

Seguint el fil del post anterior, les eleccions del proper dia 9 es plantegen com si d'una lluita entre espècies es tractés. Recordo que quan es va estrenar la primera part de la pel.lícula que s'esmenta en el títol, la publicitat que l'anunciava afirmava que WHOEVER WINS, WE LOSE, és a dir, per aquells que aneu peixos d'anglès, "guanyi qui guanyi, nosaltres perdem", on aquest nosaltres, naturalment, es refereix a l'espècie humana.

I ja ben bé és això. En aquestes eleccions, els catalans i les catalanes, som els únics humans enfront dues bèsties que intentaran guanyar al preu que sigui... però un cop la lluita decidida, no tinguem cap dubte que aniran a per nosaltres. De fet, tal i com passava a la pel.lícula, tant per uns com per altres els humans/catalans som el seu menjar. Quants més en mengin, més força aconseguiran. No és debades que la Catalanofòbia és una ideologia ecspanyola transversal.

Però per sort, nosaltres som humans i racionals i ja sabem el pa que s'hi dóna. Petit à petit, que diuen els francesos, anem superant l'actitud d'anyell prest a ser devorat, i ens convertim de caçats a caçadors.

Aquestes eleccions del 9-M tindran la virtut de mobilitzar tot l'ecspanyolisme que s'abocarà a les urnes, tant de dretes com d'esquerres. I sabrem, realment, quants són els nostres adversaris.

Algú gosarà dir que qui voti PP o PSOE no és un enemic de Catalunya? Espero que no. Entre d'altres raons perquè jo el consideraré un enemic mortal. Algú a neutralitzar al preu que sigui. Votar pels partits ecspanyols, és votar per l'extermini de Catalunya, com ja s'està començant a fer amb el tancament dels repetidors de TV3, amb l'augment incessant del terrorisme ecspanyol, amb les ofensives contra la llengua catalana arreu del país.

Si guanya Bono, perd Catalunya. Naturalment. Si guanya Pizarro, també. No hi ha volta de full. I qui pacti amb aquestes feres, en serà co-responsable.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bona nit Josep,

salutacions des des prop on neix el sol, a 10,000km de Catalunya. Aqui, ningu coneix Catalunya ni els desgraciats dels Catalans.

Per cert, si "qui pacti amb aquestes feres, en serà co-responsable", qui els dona la presidencia de la Generalitat, i les ciutats de Barcelona, i Tarragona, i Girona, i governa amb ells les diputacions de Barcelona, Girona i Lleida, i vota tres pressupostos "gratis total", que es?

22 de gener del 2008, a les 14:50:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home