dimecres, 26 de març del 2008

CHURCHILL, ALLENDE, DE GAULLE I... CAROD-ROVIRA

Aquest dimarts, en llepa-culs-i-vores de l'Antoni Bassas, ha entrevistat en Carallot. I l'home va i anuncia que renuncia a la presidència del partit en el proper congrés. Gran pim, pum, pam. I el mamarratxo d'en Jordi Basté, amb un autèntic atac de banyes, des de les ones de RAC 1 carrega contra els responsables de comunicació  del vicepresident (no m'agradaria estar ara en la pell del director de comunicació d'en Carod... bé, menteixo, m'agradaria pel sou). No vull ni imaginar la cara que haurà posat la Conilla Cuní a TV3, quan s'haurà assabentat de la notícia. Es deu haver tornat a tancar a l'armari. Suposo. 

Que algú, Déu, Mahoma o en Xin Xan ens deslliuri d'aquestes tres primma donnes del panorama mediàtic català. Ja anem ben servits, ja. Quina creu.

Però, res, repeteixo, res, a veure amb l'ego de la classe política. I precisament, avui, en l'entrevista esmentada n'hem tingut un exemple. Quan l'he escoltada m'he quedat de pasta de boniato.
Resulta que en plena entrevista, va i en Carod, no content en treure's les puces dels desastrosos resultats del 9M, va i gosa comparar-se ni més ni menys que amb en Churchill, amb l'Allende i en De Gaulle. Sí, sí, així de fort va el nano. No es queda curt ni res, el xaval. Concretament, de Churchill ha dit que va arribar a ser Primer Ministre a l'edat de 76 anys! (de fet ho va ser als 66). 

Ep, avís per navegants! El noi de Cambrils, el vailet, no es posa per poc i probablement aspira a ser President de Catalunya, no el 2010, ni el 2014, sinó exactament, si no em fallen els càlculs, el 2028! No volíeu lideratges llargs, doncs aquí en teniu un, ben formós, embolicat i amb un llacet i tot. Carod for President in 2028!

Ja ho sabeu. Esteu avisats. País!

1 Comments:

Blogger Dessmond said...

Vols dir que no has estat escoltant la versió radiofònica de Polònia?. Tant de pim pam pum...

26 de març del 2008, a les 17:24:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home