diumenge, 23 de març del 2008

A CDC es desvetllen

En la línia del que vaig escriure l'altre dia, i sense que servidora tingui res a veure, va i ara el senyor Joan Fonollosa, conseller nacional de CDC, penja un manifest propugnant que aquest partit assumeixi la independència com a l'únic camí viable per al futur de Catalunya. També reclama una radicalitat democràtica de portes endins del partit.

No cal dir que saludo entusiàsticament aquesta iniciativa que s'inscriu en l'ampli debat intern que s'està donant en aquest partit, malgrat els intents d'apaivagar-lo. Com exemple, també tenim la plataforma Desfederem-nos, impulsada per un altre conseller nacional, Lluís Rovira. O la sempre interessant pressió exercida des de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), per tal d'evitar les temptacions acomodatícies de determinats kapos convergents. També cal afegir la Plataforma per la Sobirania, encapçalada per en Víctor Terradellas i que assegura comptar amb l'adhesió de 570 militants, 30 dels quals són consellers nacionals.

Com acabava l'anterior post, és hora que CDC deixi de ser una autèntica anomalia en el panorama polític europeu, i, en tant que partit nacionalista, opti per la Independència, que és la fita lògica de tot partit que considera que la seva nació té el dret de decidir. Res em faria més il.lusió.

Endavant!

PD. Malgrat la pràctica coincidència cronològica entre el meu post i l'aparició del manifest esmentat, us puc ben jurar que no hi tinc res a veure.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

2 Comments:

Blogger Dessmond said...

No anem bé, Josep, no anem bé...

25 de març del 2008, a les 10:44:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Dessmond,

Aquest subjecte elíptic... a qui es refereix? Al país... a CDC... a nosaltres dos... a tu...o, glups, a mi?

25 de març del 2008, a les 12:28:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home