dissabte, 19 d’abril del 2008

NOVES DES DE L'APPLE STORE D'OXFORD STREET

Bé, escric aquest post des de l'Apple Store d'Oxford Street, al cor comercial de la ciutat del Tàmesis. Ja ho vaig fer el passat més de juliol, i és que és una visita obligada. Ja ha acabat la Conferència a la University of London. Ha estat interessant i ja en parlaré en propers posts. Però el fet que m'ha alegrat més és que no hi havia CAP, repeteixo CAP ecspanyol tocant el que no sona. Clar, com que la conferència era totalment en anglès, els nostres cosmopolites de pa sucat amb oli no han tingut collons de presentar-s'hi. 

Bé, també he conegut persones molt interessants i fins i tot algunes de molt importants en la blogosfera mundial. Fins i tot és possible que hi hagi una sorpresa mundial! Bé, no avanço esdeveniments... Senzillament, aquesta gent, quan fan una conferència sobre la blogosfera, porten a qui han de portar, als Number One, no a quatre pringats ecspanyols que no els coneixen ni a casa seva a l'hora de dinar, com va passar a les Jornades de la Catosfera. Cada cop que hi penso, m'afirmo més que el provincianisme és el tret principal del catanyolisme. 

Dilluns o dimarts escriuré un altre post amb més coses que he estat pensant. Ara vaig a fer gasto.

Bye, again

Etiquetes de comentaris: ,

13 Comments:

Blogger Salvador said...

Millor no donis masses pistes que la pròxima vegada t'ho trobaràs ple de catanyols o d'espanyols a seques encara que hagin de fer cara d'entendre l'anglès, que aquesta gent són més enganxosos que les llagastes.

19 d’abril del 2008, a les 18:50:00 CEST  
Blogger L'Espelt said...

Josep... espero impacient el post de dilluns o dimarts.
Per cert... si et queda temps... fes una pinta a la salut dels "estrellats"!!!!

20 d’abril del 2008, a les 1:20:00 CEST  
Blogger Salvatore said...

Josep,
la propera conferència la podries celebrar a Bahrain, així el Cesc (al qual bé coneixes) i un servidor podrem assistir

Salutacions Patriòtiques

Salvatore

20 d’abril del 2008, a les 12:18:00 CEST  
Blogger bacus said...

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/89808

el teu amiguet m'ha censurat, els putos gavatxos del quebec són més nació que la polinesia francesa i qui no estigui d'acord censura i pensament únic, fot fàstic...........

amb aquesta gent ni estat ni nació ni llibertat, patada el cul i abaix que fa baixada.

21 d’abril del 2008, a les 15:46:00 CEST  
Blogger bacus said...

que l'expulsin d'una puta vegada de la mamella de porc catalana i l'enviin al seu puto tros de terra ni català ni castellà que és valencia....

que deixi de munyir la puta baca catalana ja que el pavo a sobre que li paguem el xiringuito entre tots els catalans que es vilaweb es dedica a censurar en pur estil goebles.

21 d’abril del 2008, a les 15:51:00 CEST  
Blogger bacus said...

aquí o llepes la suposada doctrina "catalanista" pro-putos-gavatxos-quebequesos o et foten fora i a sobre per un cosi-germà que no català.

fàstic foten, només fa falta que li donguis suport que el cercle de fatxes i pro-extermini de indis en reserves serà complet.

21 d’abril del 2008, a les 15:57:00 CEST  
Blogger bacus said...

si fa falta torno ha escriure el que m'han censurat pq els pensaments no és poden silenciar.

21 d’abril del 2008, a les 15:59:00 CEST  
Blogger bacus said...

qui idea feixista admet, feixista és...

http://www.youtube.com/watch?v=cyErfhr8R-c

21 d’abril del 2008, a les 17:12:00 CEST  
Blogger bacus said...

a un botifler o agent estranger com partal se l'indentifica ràpic primer està "untat" per l'estabilishment, 2ona censurar i ser agressiu contra l'autocton, 3er fer lloes al espanyolisme i el capitalisme que li soter el seu nivel de vida.... en poques paraules hi ha botiflers (renegats catalans) i agressors no-catalans que toquen la pera.... partal......... el pol preston és més català que molts funcionaris espanyols com partal...... i d'altres.........

21 d’abril del 2008, a les 17:21:00 CEST  
Blogger bacus said...

si li dones cova doble agent castellà-valencià com ell.

21 d’abril del 2008, a les 17:24:00 CEST  
Blogger bacus said...

de traïdors catalans un munts i la llista va augmentant.

21 d’abril del 2008, a les 17:25:00 CEST  
Blogger bacus said...

http://www.youtube.com/watch?v=KWkezoe1hzg

21 d’abril del 2008, a les 17:26:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

O sigui que ja ens podem preparar a tenir les línies intervingudes, els xats controlats, els twitters, els facebooks, els flickr's, els messengers, els googletalks, els yahoos, els irc's i els blogs com aquests i tots els que hi deixem missatges fitxats estil franquisme. Vols dir que la Chacón podrà amb tot?? Tanta feina pels ecspanyols amb ganes de fer el pixavagant i estar al bar....no sé pas, tindràn una embolia o es tornaran bojos de tant treballar. Ui, quina pena! se m'havia oblidat que totes les noves tecnologies són en "estranjero" i fetes per americans.....quina pena! no ens podran prohibir reunir-nos més de 3 a la xarxa, ...quina pena! ens lligaran els ganivets a la taula, ens podran lligar les mans per teclejar, fins i tot ens les podran tallar però la tecnologia ens permetrà teclejar amb els ulls, la boca o la polla! podran prohibir internet però, és clar, Ecspanya s'ensorrarà i darrere Telefónica però tot sigui per Ecspanya, ensorrada però unida,...ohhh, però quina llàstima, hi ha la UE, l'OTAN, els americans que són tant amics amb en ZP i el morotino de torn, i el Marroc que vol Ceuta i Melilla, i el record dels serbis bombardejats gràcies a la seva actitud genocida de merda, i, què més tenim, ah si, l'antisemitisme, el racisme i el feixisme dels militars-ONG manats per na Chacón mande firmes! Em sembla que hi haurà un merder de l'òstia, la Chacón al paredón amb la cabra de la legión, ostres, un rodolí! que bo!!! i ho hauran fet els mateixos ecspanyols que no n'estaran prou contents per molt ecspanyola que vulgui ser perquè es diu Karma. Faran com a The Patriot que el botifler de torn fa cremar els seus propis conciutadans dins l'esglèsia. Quin paper Chacón, jo de tú dimitiria!!

23 d’abril del 2008, a les 0:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home