divendres, 11 d’abril del 2008

BLOCS AMB ESTRELLA

Continuant la nostra croada particular contra l'infidel liquidacionista, ja fa uns dies que es pot trobar a la xarxa un web que du per títol Blocs amb estrella, i on uns quants blocaires preocupats pel país, hem acordat compartir esforços per aconseguir que la truita a ERC caigui del lloc correcte. Com els sopars de blocaires, aquesta iniciativa no hagués estat possible sense el treball del meu amic d'adolescència, ara reconvertit en blocaire, en Dessmond.

Amb el Blocs amb estrelles, ja comptem amb dos instruments perfectes per incidir en la societat catalana. L'altre és el grup d'amics Renovem ERC. Ara podem creat al Facebook, sota l'impuls d'en mba, i al qual ja em vaig referir en un post anterior. Darrerament, la Núria, el Narcís, la Guiomar, en Marc, la Diana, l'Andreu i en Damià, s'hi han afegit, i ja som en som 69. Bonic número!

Tal i com va dir molt encertadament la Rut Carandell en el sopar de blocaires amb Joan Carretero de dimecres passat, RCAT existeix gràcies a la xarxa. Si no hagués existit, la llosa del silenci mediàtic hauria caigut damunt seu, i tots els enormes esforços dels seus impulsors haurien tingut un impacte molt menor. A hores d'ara l'RCAT, el Reagrupament, ha esdevingut l'enemic a abatre, no només pels seus adversaris, sinó sobretot per la gent del carrer Nicaragua, i els de la Plaça Sant Jaume, ja que saben del cert que res tornarà a ser igual si Joan Carretero i la pròpia Rut esdevenen els nous màxims dirigents de la nova ERC.

Etiquetes de comentaris: , , ,

1 Comments:

Blogger Dessmond said...

Josep,
És una sort, que després de tant de temps tornem a tenir una excussa com a aquesta per tornar a compartir estones. Estic encantat.
Per cert, reserva't pel tema lituà. Estem mirant de fer-ne una de bona amb el Cercle d'Estudis Sobiranistes. A veure si tinc un moment i t'ho comento amb més detall. Ara, no fallis el dia 24!.

11 d’abril del 2008, a les 11:22:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home