dimecres, 2 d’abril del 2008

OTERO AND FRIENDS FOR JOSEP LLUÍS

Ja ho avançava en un post anterior, que per cert ha tingut una acollida notable, per les moltes felicitacions que he rebut. Total, només vaig fer que mirar els resultats en el web corresponent, i treure'n les conclusions lògiques corresponents. Però la vida és així. De vegades et treballes un bloc mil vegades més i ningú no fa puto cas. És inevitable.

Però tornem-hi: ja avançava que en la cursa al lideratge d'ERC, els sociates també hi diuen la seva. I per fer-ho fan servir els seus òrgans oficials, amb l'Iceta, posant cara trascendental quan pretén enganyar-nos que és catalanista. Amb el Zaragoza, vantant-se de ser un spin doctor king size, i altra fauna sociata badant boca perquè qui no té feina el gat pentina.

Però també utilitzen els seus òrgans extraoficials. És a dir, els companys de viatge. Periodistes, artistes, gent de la faràndula, etc, tots aquells que viuen dels grans pressupostos i que sovint són més fanàtics que els propis kapos.

Per això no ens pot sobtar, que una de les sociates de pro que s'arrosseguen per casa nostra, com és la Júlia Otero, casualment, convidi en Josep Lluís Carod Rovira, al seu programa d'entrevistes amb nens que s'emet avui dimecres per la nit. Per més inri, tampoc és casual que l'altra convidada sigui l'Olga Viza, la periodista pija que encarna a la perfecció el súmmum de la catalaneta acomodada a Ecspanya. Viza, conjuntament amb el pata negra Lorenzo Milà, són els casos típics de catalans guais que aposten per Ecspanya, bé sigui des de TVE, des de TV3 o des d'on sigui.

Bé, preparem-nos, doncs, o prepareu-vos, perquè jo no el penso veure, per una hora o hora i mitja d'ensabonada -per no dir una altra expressió més contundent, que després em retreuen les formes- de les dues periodistes al Carallot. Quin ménage à trois! En ple inici de la campanya, els sociates saben que es juguen el coll, i faran tot el possible perquè els partidaris de l'statu quo, es diguin Carod, Puigcercós I o Puigcercós II, no perdin la partida davant del sector renovador encapçalat per en Joan Carretero i la Rut Carandell.

I per cert, en Carretero o na Carandell, tindran una hora o hora i mitja de televisió pública gratix per explicar les seves propostes i donar-se a conèixer? Molt em temo que no. Tal i com ja vaig escriure en un altre bloc, i disculpeu que m'autociti tant, ens trobem d'un altre exemple de cop d'estat mediàtic on els poders fàctics estan intentant influenciar el sentit del vot dels ciutadans, en aquest cas dels militants d'ERC, com abans es va fer, amb un èxit més que notable, arran dels dos debats de les eleccions ecspanyoles.

L'Otero, que una amiga meva sempre ha dit que fa cara de dur les calces brutes, al servei de la causa sociata. I ara, aquesta causa es diu Carod Rovira.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

Blogger Dessmond said...

Josep,
Contundent el teu post. Ara, raó no te'n falta. Jo vaig pensar coses semblants. Programa sobre criatures o campanya electoral with a little help from my friends of my friends?.
Parlem de crostes?

2 d’abril del 2008, a les 10:23:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home