dimecres, 2 d’abril del 2008

HI ESTEU CONVIDATS


Em fa una enorme il.lusió convidar-vos a l'acte que tindrà lloc el proper DIVENDRES, 4 D'ABRIL, al Centre Cultural Ovidi Montllor d'Alcoi, en el qual una servidora, conjuntament amb altres companys presentarem el llibre Elogi de la transgressió. Identitat nacional i desraó d'estat.

I em fa una especial il.lusió perquè serà la primera vegada, que visiti aquesta ciutat emblemàtica de la història de la industrialització i del moviment obrer de la nostra Pàtria, a més a més de ser el bressol de referents tan importants com el propi Ovidi o la Isabel Clara Si. Gràcies a la novel.la Júlia, escrita per la Simó, la ciutat d'Alcoi ha entrat a formar part de l'imaginari literari de milers d'estudiants catalans, i gràcies a les cançons de l'Ovidi ens hem familiaritzat amb la dura vida dels llauradors d'aquesta contrada.

Alcoi també em suggereix una de les imatges més èpiques de la història, la dels darrers instants de la vida del milicià Frederic Borrell, Taino, al cerro Muriano, a la província de Còrdova. Donat que aprofitaré la presentació per passar-hi el cap de setmana, per poc que pugui, i com sempre faig quan viatjo, intentaré escriure algun post des d'allà estant, o bé des d'alguna població veïna. Fins i tot, no descarto baixar fins Alacant, ciutat que, per vergonya meva, tampoc he visitat mai.

La cita per a la presentació del llibre, que, per cert, es farà com a acte previ a l'inici, el dia següent, de la Jornada Sociolingüística d'Alcoi, és aquesta:

DIVENDRES, 4 D'ABRIL, A LES 20.00 HORES
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
Elogi de la transgressió. Identitat nacional i desraó d'estat
a càrrec de

JOSEP SORT, co-autor
ÀNGEL VELASCO, co-editor
VICENT LUNA, mestre i membre del CCOM
Lloc: Centre Cultural Ovidi Montllor (CCOM)
c. Vistabella, núm. 8
Alcoi (L'Alcoià)


Naturalment, tots els lectors d'aquest modest i humil bloc esteu convidats a assistir-hi.

Etiquetes de comentaris: , , ,