dimarts, 16 de març del 2010

LAPORTA AMB REAGRUPAMENT

Joan Laporta ha confirmat la seva voluntat d'assistir a la 2a Assemblea Nacional de Reagrupament Independentista, el proper diumenge 21 de març, al Palau de Congressos de Catalunya.


El president del Barça més universal -el millor equip del món- i més català de la història, afirma en el seu web,

"(...) tot el meu respecte per Joan Carretero i Reagrupament. Ja he dit en altres espais que em sento moralment reagrupat ja que les persones que formen part d’aquesta associació aposten, com jo, per una Catalunya amb Estat propi. Diumenge, si tot va bé, assistiré a la segona assemblea nacional d’aquesta formació perquè m’hi han convidat i he acceptat ser present a l’obertura de l’acte."

La candidatura nacional per la Independència, mica a mica es va construint. I tu, encara no hi ets... Ja trigues!

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Ja era hora. Finalment la Verge de Fàtima i la Verge de Lourdes s'ajunten en un sól "Crec en un Déu, Pare totpoderós...". Ja podrem anar en peregrinació, de genolls i plorant, o amb pedres dins el mitjó, a adorar al nou Messies que ens ha de portar pel Sinaí. Solament hem de saber si el gran temple serà a Puigcerdà o als terrenys de Viladecans que investiga la fiscalia.
Mirem, però, que les grans moestres de renovació democràtica fetes per aquests dos personatges no passin factura a un porjecte engrescador com ho era Reagrupament i acabem la missa dient: aneu-vos-en en pau.

17 de març del 2010, a les 7:17:00 CET  
Anonymous Josep-Empordà said...

Jo no diria blat fins que fos al sac i ben lligat, amic Josep.

T'ho dic amb bon rotllo i des del màxim apreci personal, sense cap ànim de polèmica.

17 de març del 2010, a les 11:35:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home