dimarts, 12 de juny del 2012

LA CATALUNYA TELECINCO



Gràcies a CiU, vivim a la Catalunya Telecinco. Vull dir amb això que l’aposta dels caps de la Federació per mantenir la submissió de Catalunya al Regne d’Espanya ens converteix en còmplices de totes les imbecil.litats que els espanyols cometen i que escandalitzen als nostres socis europeus. Gràcies a CiU, Catalunya som com Guijo de Galisteo, el ja famós poble extremeny que prefereix els toros a crear ocupació. Gràcies a CiU, Catalunya som Bankia. Gràcies a Ciu la nostra reina és Belen Esteban. Gràcies a CiU el diferencial d’atur entre Catalunya i Espanya es va reduint… en perjudici nostra, òbviament. Gràcies a CiU, Catalunya es baixa els pantalons i diu Si Bwana als amos espanyols. Només cal comparar l’actitud submissa del senyor Artur Mas respecte a Madrid, i la del senyor Alex Salmond, primer ministre -independentista- d’Escòcia respecte Londres. Com la nit i el dia. El senyor Salmond no només no fa de negritu, si no que vacil.la als seus veïns del sud. I els vacil,la ben vacil.lats. Marcant paquet, que diria aquell.
Per la Catalunya Telecinco, Tv3 és massa nostrada. Ha de ser més xavacana i, progressivament, anar introduint la llengua espanyola. Per la Catalunya Telecinco, el Barça guanyava massa. I sobretot guanyava el Madrid… i on s’és vist que una ciutat de províncies guanyi a la capital? Cal posar fi a aquesta incongurència. A la Catalunya Telecinco, la Catalunya que vol els caps de CiU, Catalunya ha de deixar de brillar amb llum pròpia, i passar a ser la segona en tot. No fos cas que ….
I tot això és així perquè en comptes d’apostar per una estratègia de Declaració Unilateral d’Independència, que es podria convocar demà mateix, els caps de CiU tornen a tenir entre cella i cella l’obsessió d’esdevenir part del govern…. espanyol. I aquí, és clar, qui porta la veu cantant no és altra que en Josep Antoni Duran i Lleida, que veu una altra possibilitat d’assaltar la nau del govern espanyol, si aquest finalment opta per esdevenir un govern de concetració o d’emrgència nacional… espanyola. Aquesta seria la culminació de la seva carrera polírica_:  Ministre del Regne d’Espanya.
I mentrestant, l’espoli que no només no cessa, sinó que s’incrementa. Els atacs a la llengua, es multpliquen. Les agressions i intents d’assasinat, tant per part tant d’elements civils com d´uniformats,  es reprodueixen constantment fins que se’n surtin. Els nens catalans cada cop són més pobres i passen més gana, i tenen menys salut. La Catalunya Telecinco, és la que agrada a CiU… mentre no es digui el contrari. Fins quan?
NOTA: Post penjat al DGS, el 06.06.2012

Etiquetes de comentaris: , ,