divendres, 1 de desembre del 2006

SÓN IMBÈCILS, ELS MÈDIA CATALANS, O SIMPLEMENT MALPARITS?


Ja he dit en posts recents la meva opinió sobre el paper de la major part dels mèdia catalans en el suposat auge dels nazis de C's. Però la situació s'agreuja per moments. Ara va i en tots els debats, tertúlies o akelarres mediàtics apareixen aquests fantasmes. D'aquesta manera, uns individus que han obtingut el 3.04% dels vots, i que han aconseguit representació parlamentària gràcies a l'abstenció, se'ls dóna una quota de pantalla o de micro del 16.66% que és el resultat de dividir 100 entre les sis formacions polítiques presents al Parlament del Parc. Mai, repeteixo, mai, s'havia donat una sobrerepresentació mediàtica del 548%. Deu ser una altra de les penoses aportacions a la història de la democràcia que ha fet Catalunya al món.

D'altres d'anteriors van ser deixar-se retallar una llei aprovada pel 89% dels seus diputats, i escollir un president que no té ni puta idea de parlar la llengua del país. Una condició, aquesta darrera, que seria motiu suficient d'inelegibilitat en molts estats democràtics del món mundial. Començant, per descomptat, pels Estats Units. És a dir, que ni tan sols es podria presentar a les eleccions. Proposo, doncs, oficialment que en la propera Llei Electoral, sigui motiu d'inelegibilitat el no acreditar un coneixement del català equivalent al nivell C.

Però tornem als imbècils mediàtics. Penso que al nou Conseller Tresserres se li acumula la feina. Cal fermar tota aquesta colla de periodistes filoecspanyols que només suspiren per anar a treballar a Madrit o a alguna de les televisions supermegahiperultraguays com són Cuatro o La Sexta, però que tampoc fan fàstics a Antena3 o a Tele5. Totes elles estan repletes de catalanets i catalanetes que fan mans i mànigues per dissimular el seu accent català, no fos cas que els titllessin d'aldeanos, i catetos. Quina manca de dignitat i quina vergonya aliena que féu!

Em direu que poc podrà fer, tenint en Cabòries com a capo. Cert, però, optimista de mena com sóc, deixeu-me que us digui que confio molt més en la capacitat intel.lectual del nou conseller que en l'instint genocida del "més humil dels servidors" (ahahahah, quin morro!).

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo també m'alegro molt de que Cultura sigui per ERC. Sobretot, perquè aviat vindrà la fira de Frankfurt i veurem que fa el senyor Conseller, si només porta autors en català o hi inclou autors en "català cosmopolita" dels sociates, més conegut com castellà. Tinc confiança en Tresserras però els rumors de Bargalló (cada cop més filosociata) com a director del Ramon LLull són preocupants en aquest sentit.

Veurem que passa. Crec que serà una d'aquelles fites que ens indicarà per on van els trets, si ERC manté un perfil propi o si s'ha venut amb bous i esquelles al socialisme ecspanyol que, gràcies a ells, control.la gairebé tots els nivells de poder a Catalunya.

Personalment, crec que ERC cedirà a la pressió i portarà en Zafón i similars, però espero de tot cor equivocar-me.

3 de desembre del 2006, a les 18:28:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Dit i fet, m'agradaria creure que si em llegeixo els comentaris del pròxim post com a mínim canvies la redacció de la teua argumentació. En els dies que corren la repetició, diguem-ne electrònica, té molts números de considerar-se spam.

4 de desembre del 2006, a les 15:51:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Goulah,

no et possis així, home (o dona com diria l'inefable Saura). És molt més senzill. Vaig fer el comentari en el post anterior, però al llegir aquest, em va semblar més apropiat i vaig fer un "copy & paste" de l'anterior. Mandra pura i dura.

També era per que el pep no digués que no l'havia vist, que darrerament no es digna a contestar els modestos comentaris i les preguntes que obsequiosament aporto al seu blog.

Potser perquè no li agrada el que dic ni que posi de manifest les clamoroses contradiccions (o hauria de dir baixades de pantalons) d'ERC. Clar que això ja comença a ser tant evident que costa cada cop més de justificar-los (i en menys de quinze dies).

4 de desembre del 2006, a les 20:47:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Dit i fet,

Gràcies pels teus comentaris obsequisos, però respecta els meus terminis de resposta. No pretendràs que organitzi la meva agenda en funció dels teus comentaris. T'asseguro que els llegeixo i hi reflexiono.

Respecte Frankfurt, espero que en Tresserres marqui línia i es faci respectar. Si no ho fa el criticaré sense embuts. Jo no pertanyo a cap secta. I dic i escric el que penso (alguns diuen que aquest és el meu error i que per això passa el que passa, però deixem-ho).

4 de desembre del 2006, a les 23:22:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep,

et demano disculpes. Cel.lebro que hi hagi gent que no tingui el cul llogat i mantingui la independència de criteris. Si CiU o ERC fan les coses bé, cal felicitar-se'n i si fan les coses malament (per desgràcia per al nostre país és molt més freqüent aquest darrer cas) cal criticar-ho.

5 de desembre del 2006, a les 15:15:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home