divendres, 17 de novembre del 2006

A BERGA, DE NOU, ARA AMB ESTAT CATALÀ

El diumenge passat vaig ser, novament, a Berga, on vaig participar en una xerrada sobre la història de l'independentisme català. Es tracta d'un cicle de conferències en la que també
participen l'Agustí Barrera i en Tomàs Callau. Tots tres ens vam conèixer a la Facultat d'Història de la Universitat de Barcelona en la primera meitat dels vuitanta i vam militar a la històrica AEIU (que per aquells polpotians que no sàpiguen què era, responia a Assemblea d'Estudiants Independentistes d'Universitat). Quins temps! El cicle està organitzat pels companys d'Estat Català, i a més de l'acte de Berga, ja en vam fer un a Prats de Molló, tal i com ja vaig anunciar en aquest bloc. Per a les següents setmanes estan programades altres actes a Les Borges Blanques, Vic i Barcelona.

No he pogut resistir la temptació de publicar aquesta foto, presa tot just havent dinat. A fe de déu que va ser un sant dinar!

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aixi que tu també enyores els vells temps de l'aeiu???
Jo nomes hi vaig ser en una o dues reunions, venia del CAD (candidatura assamblearia dels departaments) que varem guanyar les eleccions, i que mai mes se'n va saber de res de res... un desastre...
Vaig llegir un llibre teu (sobre la constitucio dels espanyols i el seu desenvolupament), i em va agradar molt, pocs han endevinat tant be l'us que els espanyols han fet de la maleida constitució. I ara et llegeixo, i quedo parat de poder trobar negre sobre blanc una descripció tant bona de molts dels temes que ens interessen i apassionen als que ens estimem el nostre pais.
Treu la c de ecspanyols, i en guardar les maleides formes, faras mes mal.
Francesc

24 de novembre del 2006, a les 0:09:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep,
els actes de Vic i Barcelona en quines dates cauen per poder-hi assistir?
Moltes gràcies.

27 de novembre del 2006, a les 11:53:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Benvolguts Francesc,

Celebro que els veterans de l'AEIU accedeixin a aquest humil bloc. Sobre les formes, ja em diuen ja que sóc una mica massa poc formal, però és que no ho puc evitar!

Respecte als actes de Vic i Barcelona, encara no conec les dates.

27 de novembre del 2006, a les 22:53:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

27 de novembre del 2006, a les 22:53:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Ai Josep, suposo que ja està bé el teu estil "poc formal".. en tot cas, sàpiques que crec que l'encertes prou sovint, i és un plaer poder llegir el teu gens humil blog que tinc a les adreces d'interès.
Una pregunta: demanes que els convergents es facin sobiranistes. Vols dir que no som ja independents a causa d'aquests regionalistes que ens fan creure que s'estimen el pais mes que la seva butxaca? No demanes un impossible? Seran catalans independentistes, el dia que els surti a compte, i aleshores te'n faràs creus...
Quan ERC va muntar tot el tinglado del nou estatut, no va comptar amb què havien de treure els botiguers convergents, pensant-se que el pais era prou motivació...en freixenet i en lavanda puig, espanyols com pocs, varen começar a xisclar com truges a punt de morir, i el miserable botiguer, que se'ls creu perquè vol ser com ells, va patir per la seva truita de carbassó... si no els dones una alternativa, un guany, una tranquilitat, encara que falsa, no hi ha res a pelar.
Apa, que vagi be,
Francesc

28 de novembre del 2006, a les 0:39:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home