dijous, 31 de juliol de 2008

MOLT BO!


Aquest cartell-muntatge, el va penjar en Lluís Sunyer al seu bloc, té dels nervis als ecspanyols. Jo, la veritat, sempre he defensat que la lluita independentista té un únic/doble enemic que són Ecspanya i França, i que en conseqüència, no hem de caure en la trampa de centrar-nos en Extremadura, Andalusia o qualsevol altra regió ecspanyola, perquè això ens regionalitza i fa que el govern ecspanyol jugui el paper de pare que ha de vetllar perquè les critatures -les regions- no es barallin.

Tanmateix, el detall que l'eslògan principal sigui en anglès és, senzillament, PERFECTE! Així se n'assabentaran arreu del món! He de reconèixer que aquest muntatge toca de ple el voraviu de la demagògia ecspanyola. I la prova és que tots han saltat a l'hora. Els de dreta, els d'esquerra, els de centre, els ultres, els laics, tota l'Espanya cutre i casposa s'ha posat dels nervis. Naturalment ja han començat els lladrucs entorn un enèssim boicot als productes catalans. Boicotegeu-nos, collons, boicotegeu-nos. No volem els vostres (nostres) euros, de fet ni tan sols volem veure-us per les nostres platges i les nostres muntanyes. Per sort al món hi ha milers de milions de persones normals que volen estiuejar a Catalunya sense comportar-se com a autèntics colons. Així doncs que, bon vent i de cul!

I només per això, només per això, ja cal felicitar el seu autor, encara que ara hagi demanat disculpes. No es pot ser tan cagamandúrries!

I és que el seu autor, és un regidor independentista d'una candidatura propera a... Iniciativa per Catalunya-Verds-etc. ! I naturalment l'hauran tocat el crostó.

Gran i alhora pobre Lluís, tota la merderada ecspanyola t'odia ara. Collons, doncs senyal que fas la feina ben feta! No et tallis ni un pèl.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Anonymous marc said...

Realment, aquesta composició està molt ben trobada, com ho demostra la reacció dels espanyols.

31 de juliol de 2008 a les 12:09:00 CEST  
Anonymous marc said...

Realment, aquesta composició està molt ben trobada, com ho demostra la reacció dels espanyols.

31 de juliol de 2008 a les 12:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home