divendres, 3 d’agost del 2007

ZP VISITA ELS AFECTATS PER L'APAGADA ELÈCTRICA DE BARCELONA

En aquesta fotografia es recull el moment emocionant en el qual el sr. ZP, el demagog ecspanyolist, s'interessa per l'estat dels afectats per l'apagada elèctrica de Barcelona de la setmana passada. La trobada va tenir lloc en un dels modestos pisos que porten molts dies sense servei elèctric. Tres dels afectats per l'apagada, els senyors José, Joan i Jordi, van informar ZP de les terribles condicions en les que han viscut d'ençà l'incident, i no van tenir cap mena de dubte a considerar imprescindible la construcció de la MAT.


"Amb la MAT" va afirmar taxatiu el sr. José, "l'apagada no hauria passat mai". Quan els periodistes li digueren que la MAT no té res a veure amb Barcelona, el sr. José respongué que eren uns sectaris i que estaven plens de prejudicis i va exigir una còpia de les gravacions, per si era susceptible de ser segrestada la crònica abans que es retransmetés per TV.

Per la seva banda, el sr. Jordi, titllà d'antidemocràtics aquells que no descarten que l'apagada tingués algun tipus de relació amb les obres que sí s'estan realitzant a Barcelona, per a l'arribada de l'AVE -que no del TGV, que encara hi ha classes.

Finalment, el sr. Joan, va sorprendre tothom afirmant que havia aprofitat els dies sense llum per fer tots els sodokus que tenia pendents, i que per això estava molt agraït a les companyies elèctriques per la seva inestimable col.laboració.

Abans d'acomiadar-se dels seus interlocutors, el sr. ZP va manifestar que el contacte que acabava de tenir amb els ciutadans del carrer era altament gratificant perquè mai havia vist tant gent llepant el terra que ell trepitjava. Fet que va atribuir sense cap mena de dubte a l'esperit laborioso y agradecido del català abierto y tolerante. Va afegir que espera tornar aviat a Catalunya, sobretot en el cas que rebenti una nuclear, o esclati la petroquímica o un comboi de la RENFE es porti per endavant un autobús de gent de l'INSERSO. D'aquesta manera, va concloure, els catalans comprendran que ser ecspanyol és guay i que no ser-ho seria profundament avorrit i monòton.

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep,

hi ha una altra foto de la trobada:

http://bp0.blogger.com/_x3WXrlbUdSE/RrL7h7MdUrI/AAAAAAAAAm8/92IG5lzkzlQ/s1600/Zapaterovisitabarcelona.jpg

Per cert, que et sembla la prohibició del PSOE que la seva delegació navarresa no pugui pactar amb NaBai?

No creus que això deixa ERC amb el cul enlaire (un altre cop)?

Encara creus que ERC no tenia altra alternativa que fer president en Montilla?

3 d’agost del 2007, a les 23:53:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Ah, una altra coseta:

Els quatre, tots quatre, tots, personatges, sociates ells, que estan a la foto han arrivat als càrrecs on estan (o on van estar) amb la col.laboració necessària d'ERC:

Zapatero president d'Espanya amb els vots d'ERC que, a més, li van votar gratis tres pressupostos (al quart es van abstenir) i la "ley de tropa y marineria" i la "ley de dependencia"

Montilla president de la Generalitat gràcies a ERC.

Clos alcalde de Barcelona governant amb ERC.

Hereu (per cert, quina panxota més desagradable té el teu amic en aquesta foto) va ser alcalde (per fer-se conéixer) gràcies a ERC.

Encara estàs d'acord al 80% per cent amb ERC? Perquè, per mi, aquesta actitud és pràcticament una paraula que comença per tra i acaba amb ició..... Clar que potser només és pura i simple incompetència....

4 d’agost del 2007, a les 0:01:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home