divendres, 2 d’abril del 2010

QUAN EL FRANCO ESCRIU....

Possiblement ha estat una de les persones més influents dels darrers vint-i-cinc anys a Catalunya. Em refereixo al senyor Antonio Franco, antic director del Periódico. Per això, la seva opinió és rellevant, que naturalment no vol dir que la comparteixi, ni poc ni molt.

Doncs bé, aquest peix gros de l'establishment políticomediatic de l'unionisme, s'ha despenjat amb un article que carrega contra en Laporta i de passada també contra Reagrupament. Paradoxalment, el sr. Franco, al qual no li conec simpaties independentistes, ni tan sols nacionalistes, es mostra preocupat per la possible fragmentació d'aquest espai electoral, entre la candidatura independentista transversal, ERC i CiU.

Naturalment, es tracta d'una actitud súmmament cínica. Ell, encara que no ho diu explícitament, està encantat d'aquesta fragmentació. Però la v
eritat és que no les té totes. Sap del cert que l'hòstia dels calabresos serà colossal. I que els convergents, no arribaran, ni de lluny a la majoria absoluta, malgrat totes les enquestes que es fan i es desfan.

En definitiva, el sr. Franco, té por dels resultats que pot treure l'única candidatura que estarà compromesa explícitament amb la declaració de la Independència en el termini de temps més breu possible. I aquesta no és altra que la impulsarà Reagrupament i tot ho sembla indicar amb la presència d'en Laporta.

Ben mirat, que un Franco tingui por d'una candidatura independentista no és cap novetat, oi?

Bromes -inevitable- a banda, la preocupació per la fragmentació de l'espai sobiranista català, que podem provocar és un mentida podrida que fins i tot fa mandra replicar-la. Això no obstant, per enèssima vegada, ho farem.

La participació de la candidatura transversal, lluny de fomentar la fragmentació del sobiranisme, serà un factor que incrementarà la participació electoral, sobretot la d'aquells centenars de milers de catalans i catalanes que en el darrer cicle electoral han deixat de votar ERC i no han pas votat CiU, perque ja estan tips del peix al cove i de tot plegat.

A qui qui ha fragmentat el sobiranisme, qui l'ha afeblit, qui la dilapidat, qui l'ha engegat a can pistraus han estat els dependentistes, els unionistes, els tristpartistes. Aquests i només aquests són els que han fragmentat l'única força que pot salvar Catalunya de la seva desaparició com a Poble. Fins ara.

Sr. Franco no jugui a embolicar la troca. Ja sabem que la seva opció, de forma desacomplexada, és Ecspanya. Vostè és un destacat representant dels mercenaris de la dependència. Ara, no ens prengui a la resta del món per imbècils. No ho som, ni consentirem que se'ns hi tracti.


Etiquetes de comentaris: , ,

5 Comments:

Blogger Unknown said...

Ara ja no es diu Agrupació Cultural, ni tampoc Reaplegament, es diu Candidatura Transversal....au vinga home que ja fa temps que ens afaitem. Defensar lo indefensable, justificar lo injustificable i autoconvèncer un mateix de lo impossible. Realment Sort és un còmic genial. Ara et començo a entendre. Tu et dediques a fer riure a la "penya". A partir del novembre, però, hauràs de fer riure als xiqui-parcs de la teva Can Fanga, o a les festes infantils i de comunió....o d'estàtua a les Rambles, tot i que tu calladet i quiet, amb el mal de Sant Vítor que yens deu ser missió impossible.

2 d’abril del 2010, a les 8:51:00 CEST  
Anonymous Jaume C. said...

Osti Josep! Veig que la cosa comença a preocupar molt. La darrera demostració és que tens l'assalariat que s'encarrega del teu marcatge(no se si de Calàbria,Còrsega, Nàpols o Nicaragua)pencant el Divendres Sant al matí!
Endavant nois, que la independència camina.

2 d’abril del 2010, a les 13:54:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Ahahahah,

Molt bona aquesta, Jaume C. Si fos catòlic em faria creus de com un humil i modest professor universitari pot donar sentit a la vida de determinades persones. Al final pensaré que de fet amb el bloc faig d'assistent social.... I ara que penso, podria demanar una compensació a la Consellera Capdevila, al.legant la Llei de la Dependència?

A l'hora d'argumentar-la escriuria el següent: "Demano una ajuda de 3.000 euros mensual -per demanar que no quedi-, per la meva tasca de rehabilitació social del General i d'altres individus anònims, als quals he aconseguit que gràcies al meu bloc, la seva vida tingui un sentit, i inicïin el seu procés de reinserció i normalització social"

O una cosa semblant. Què et sembla?

Llàstima que la Llei de la Dependència, la quintaessència del progressisme ecspanyol que envaiex totes les competències de la Generalitat, amb el vist-i-plau dels calabresos, no és més que una enganyifa, perquè no en queda ni cinc al calaix!

Però ben vist Jaume C., molt ben vist.

2 d’abril del 2010, a les 14:08:00 CEST  
Blogger Unknown said...

I vinga en anar recitant el trantra de calabresos , nicaregüencs i altres llepolies....amb l'afegit d'autoanomenar-se "humil i modest". Això últim si que és gros. A mi si et subvencionen els de Benestar Social, els d'agricultura o els de medi ambient tant me fa, de fet ja vius de la subvenció mensual de la universitat privada on treballes (perquè no a la pública? potser hauries de passar algunes oposicions dificilíssimes pel teu intel·lecte?), per cert perquè no dediques un blog als patrocinadors d'aquesta universitat privada on et mantenen? potser perquè tots són tant ecspanyols com tu, tot i que t'amaguis amb pell de xai sent un gran llop?. Au vinga, explica que hi fas pagat per aquests ecspanyols que tant baladrejes? Ets un autèntic infiltrat traïdor de l'independentisme català i per això, coneixent totes les traidorïes i venudes que has fet al llarg de la teva "humil i modesta" vida em dedico a fer saber a la gent quina classe de personatge ets. Tu ets el vell noble escocès lleig i malalt de la pel·lícula Brehaveheart, que solament mira per casa seva, interessat i traïdor. Ho entens ara Jaume C.?

2 d’abril del 2010, a les 21:04:00 CEST  
Blogger Jordi Benplantat said...

Aquest pajaru ha estat l'ideoleg i el guia del PSC molts anys des de els seus editorials.( del cas Banca Catalana a ElseuPais fins el 3% del Pariodicu)
Una candidatura transversal no s'ha de confeccionar amb la gent de dins, sino amb noms importants de fora. Tenen molt mes futur unes candidatures plenes de Broggis que una candidatura d'un senyor que s'abaixa els pantalons davant la guarida incivil.
Ei crec jo , eh.
No obstant aixó votarem la candidatura que aconseguiu confeccionar, una altra cosa es si milloren o no les posibilitats d'èxit d'una manera o de l'altra, perque la veritat es que no hi ha res mes.

4 d’abril del 2010, a les 7:37:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home