dilluns, 4 de febrer del 2008

EUROLEAGUE, ACTUALITZACIÓ

Aquí teniu la classificació actualitzada de l'Euroleague de futbol, formada pels membres del G-14, que paradoxalment el formen 18 equips europeus. Respecte l'anterior classificació, que vam presentar ara fa unes setmanes, sense cap mena de dubte, la principal novetat, és el fet que l'Inter de Milà, ha desplaçat el Real Madrid de la tercera plaça, tot i tenir un petit menys jugat. De fet, l'equip llombard es presenta com el gran candidat a guanyar aquest torneig, a hores d'ara.

La derrota dels merengues davant del modest Almeria, doncs, els ha sortit molt cara. Un Almeria, on juguen els nostres compatriotes, Albert Crusat (foto), provinent del Barça, per cert, Bruno Saltor, ex del Lleida i del Nàstic i Carlos Garcia. Aquests dos últims, a més a més, van jugar amb la selecció de Catalunya, en el matx contra la d'Euskalherria, celebrat el passat dia 29 de desembre.

Altres canvis ocorreguts en la classificació ens indiquen l'ascens meteòric del PSV holandès, que ha passat de la novena plaça a la cinquena. Finalment, cal constatar que el Barça també ha grimpat posicions, perquè passa de la vuitena a la sisena plaça.

Per altra banda, cal tenir en compte que els equips alemanys només han jugat 18 partits, per la qual cosa, la seva classificació actual és molt relativa. El mateix es pot dir, potser amb més motiu amb el Milà. Fixem-nos però, que respecte l'anterior classificació, els milanesos han remuntat quatre posicions en la classificació i tenen més punts que altres equips que han jugat 2 o 3 partits més. Tota una indicació que el club rossonero no ha dit encara la seva darrera paraula. Ans tot el contrari.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,