dissabte, 9 de febrer del 2008

SENZILLAMENT, BRUTAL




Em permeto importar un post del bloc acadèmic que comparteixo amb els doctorands de la facultat, perquè penso que s'ho val. Tot i que ja fa uns dies que està penjat, no puc estar-me de donar-li la màxima difusió. Si contribueixo a que algú el vegi per primera vegada, ja em donaré per satisfet.

Es tracta d'un you tube de suport a Barack Obama, on diversos cantants, artistes i em sembla identificar algun esportista canten Yes, We Can. M'agrada el tarannà voluntarista, la factura tècnica i en definitiva tot plegat. Un altre exemple que aquestes eleccions USA 2008 s'estan convertint en un autèntic laboratori de comunicació política que et fa adonar que estem a anys llum d'ells. Només fer una comparativa amb aquest vídeo i després pensar en els caretos de la Chacón, el Rajoy, el Duran Ecspanya, el Rouco Varela, el Bono, l'Iceta i tota la patuleia, és per agafar-te una depressió profunda i no llevar-te del llit en tres setmanes pel cap baix.

Quant més aviat tallem amb aquesta merderada, més sans i més alegres viurem. Nosaltres i els nostres fills.

Escolteu-lo, veieu-lo... gaudiu-lo

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Blogger Elies said...

Coincideixo plenament amb tu. És un video fantàstic, des de tots els punts de vista.

I la seva contundència, la seva força interior... encara ens fa sentir més miserables per la nostra política i els nostres polítics.

10 de febrer del 2008, a les 5:25:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home