dimecres, 13 de febrer del 2008

NOVA SÈRIE: COMPTE ENRERE PER LA INDEPENDÈNCIA DE KOSOVO

(1) Una declaració unilateral d'Independència contra Sèrbia... i contra Ecspanya

Des d'avui i fins diumenge o dilluns que ve, penjaré diversos posts relatius als esdeveniments que estan succeint a hores d'ara relacionats amb l'accessió a la Independència de Kosovo. Sincerament penso que aquesta és la millor manera de contestar totes les imbecil.litats que els ecspanyols escupen i escupiran en els propers dies. Intentar dialogar amb aquesta gentussa no té cap mena de sentit. Si més no a hores d'ara. Estic segur que la independència de Kosovo els posa dels nervis per molt que el ministre de defensa Alonso o el propi Solana diguin que Catalunya i Kosovo són com el sol i la lluna. I un bé negre, xavals!

Naturalment com que no podré ser in situ, les fonts d'informació que utilitzaré seran les que es publiquin a la xarxa, tant d'origen serbi, kosovar com internacional. Sempre que sigui possible s'inclourà el corresponent enllaç per tal que qui vulgui accedeixi a la font primària. De totes maneres, intentaré ser el més fidedigne en la traducció o interpretació d'aquestes.

Només em queda per dir una cosa o dues: VISCA LA INDEPENDÈNCIA DE KOSOVO I CATALUNYA I MORI ECSPANYA (els serbis no és cosa meva)!

Etiquetes de comentaris: , ,