dissabte, 28 de febrer del 2009

100.000 accessos al Bloc Gran i l'Arnera, que se'n va

Ahir i avui han tingut lloc dues notícies, aparentment contradictòries.

Ahir cap a quarts de sis de la tarda, el nostre Bloc Gran del Sobiranisme va registrar l'accés número 100.000. Un número cinc vegades rodó. Va ser un moment emocionant. Quan encara no fa vuit mesos que el vam llançar, la nostra criatura s'ha fet un autèntic personatge a l'interior de la catosfera. Els seus progenitors n'estem tan orgullosos que probablement, algun dia, si pot ser pel Dia del Llibre, en sortirà un breu recull en forma física, no digital. 

L'esdeveniment també té lloc una setmana abans que molts de nosaltres ens manifestem pels carrers de Brussel.les. Una iniciativa que també ha sorgit del BGS, colze a colze entre els qui escrivim i els que comenteu. Una iniciativa, doncs, de tothom. 

No tinc cap dubte que la marxa serà tot un èxit i marcarà una fita en el camí cap a la Independència. Qui opti per no ser-hi present, ho pagarà, de ben segur, molt car.

Avui, ara fa una hora i escaig, entro en el bloc d'en Joan Arnera i quedo sobtat de veure que els posts han desaparegut. Alarmat, entro en el bloc furiós i allà m'assabento de la notícia, l'Arnera, el nostre Arnera, ha dit que plega. I ha plegat. De seguida, potser massa i tot, he escrit un comentari amb el meu parer al respecte. El podeu llegir aquí.

Dues notícies realment cabdals, que caldrà digerir amb calma. La Catosfera mai s'atura, és viva. Hi ha gent que plega, gent que, de moment, continua. I d'altres que s'incorporen de nou i prenen el relleu.

A la Catosfera, com en el món real, tothom és necessari, però ningú no és imprescindible.

Gràcies Arnera.

Etiquetes de comentaris: , ,