dimecres, 25 de febrer del 2009

PERÒ TU QUI T'HAS PENSAT QUE ETS, TERRON?

Disculpeu si copio el titular d'un post que ja vaig penjar aviat farà un any, convenientment reformat a la situació actual. I la situació actual són les declaracions de la delegada del Govern de la Generalitata Brussel.les, Anna Terron

Tot i que avui se'n fan ressò tots els diaris digitals, si no vaig errat són unes declaracions de ja fa uns quants dies, a no ser que les hagi tornat a repetir, fil per randa.

Concretament, la Terron reconeix que no sap que vénen a fer a Brussel.les els Deu Mil...

A veure si ens entenem... Tu, Terron, en comptes d'anar de xula, el que hauries de fer, en tant que delegada del govern, és posar-te al servei dels organitzadors, que som ciutadans que et paguem el teu sou. T'hauries de preocupar perquè tot rutlli bé i que tot vagi com una seda... Ho entens, nena?

Però tu qui t'has pensat que ets? Tu a Brussel.les representes a tots els catalans -teòricament, de fet, només representa als ecspanyols que viuen a Catalunya. 

Les teves declaracions, t'inhabiliten com a delegada. Ets una delegada de merda. Ho entens, tia? Repeteixo, quan 10,000 catalans i catalanes van a Brussel.les, tu t'has de posar al seu servei i demanar-los què volen. Has de celebrar, hauries de celebrar, que per una vegada, una part de la societat catalana considera que Brussel.les és un lloc important.

Però que no veus, imbècil!, que si triem Brussel.les, de fet, a tu t'afavoreix, perquè dóna més rellevància al teu càrrec. Però com es pot ser tan curta. Però com es pot ser tan sectària. Hauries d'estar contenta!

Però és clar, el teu sectarisme fa que tu pensis que nosaltres no som bons catalans. És a dir, no som els catalans-donats-pel-cul-pel-PSOE-elecció-sí-i-elecció-també-ai-ai-ai-que-ve-el-PP. Nosaltres no som d'aquesta corda, i per això tu ens odies. Perquè ens odies. 

La teva actitud em recorda als diplomàtics franquistes que van donar llum verda als nazis per a l'extermini dels republicans als camps de concentració. 

O, perquè no dir-ho, la d'aquell ambaixador ecspanyol que no va moure un dit quan dotzenes de ciutadans "suposadament" ecspanyols eren assassinats pel GAL, a l'estat francès. Calla, que ara no caic en el nom d'aquell pàjaro. Si no m'enrecordo... revento.

Si hi hagués una oposició com déu mana, o si els partits catalans tinguessin una mica de dignitat, haurien d'exigir la destitució immediata i fulminant d'aquesta tipa, impresentable. Per curta de gambals, per renúncia al compliment del seu deure envers els ciutadans que li paguen el sou, i als quals hauria de servir.

Llanço la proposta de demanar (on sigui, començant pel Facebook) una campanya per exigir el cessament/destitució d'aquesta individua. Que plegui, perquè ha demostrat que no actua com a delegada de Catalunya, sinó com a una sectària. No té ni punyetera idea del que és actuar com un diplomàtic. I per damunt de tot, no té ni punyetera idea del que vol dir estar al servei dels ciutadans, de tots els ciutadans, no només dels de la seva corda. Perquè ella no representa un partit polític a Brussel.les, representa una part de Catalunya -el Principat-, el seu govern, i en conseqüència, ha de representar a tots els catalans i catalanes d'aquesta part.

Independentment, d'això, torno a cridar a la participació massiva a la marxa dels Deu Mil. El dia 7 de març, mal que li pesi a la sectària Terron, Brussel.les, per unes hores, serà Catalana. 

I jo hi seré.

Etiquetes de comentaris: ,

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ben dit, Josep.

I es diu Terrón, amb accent espanyol, com ella.

25 de febrer del 2009, a les 19:32:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Marc,

Gràcies.

Malauradament, hi ha molts Vidal-Quadres i Samaranchs, amb cognoms i accents catalans, que deixen a la Terrón en bragues pel que fa a la seva ecspanyolitat.

I, per sort, hi ha molts López, Sànchez, Tree, o Arcos, que malgrat que els seus cognoms no siguin d'origen català, són molt més catalans que els Obiols, els Serra, els Piqué o els Vidal...

25 de febrer del 2009, a les 19:41:00 CET  
Blogger Jordi Benplantat said...

Fra Josep, perdoneu-los, que no saben el que es fan.
Molts cognoms castellans son traduccions. A l'edat mitja era comú el cognom García. Els Sanxez porten al seu escut d'armes la quatribarrada, I els braus son mediterranis. Els castellans com a simbol haurien de tenir una ovella merina, que es el que criarien si no els mantinguesim nosaltres.,

25 de febrer del 2009, a les 20:55:00 CET  
Blogger Unknown said...

Si!!

Així es diuen les cosses. Clar i català.

Ens veiem a Brussel·les i de moment vaig a veure si trobo el grup de la Terrón al facebook...

25 de febrer del 2009, a les 22:32:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep,

En cap moment volia insinuar que la catalanitat es fonamenta en els cognoms. Tu ho has exemplificat perfectament. La catalanitat és una opció personal, és clar.

26 de febrer del 2009, a les 8:19:00 CET  
Anonymous Anònim said...

De fet, aquesta impresentable no va per lliure. Fa, diu i transmet la posició oficial dels que l'han colocada al lloc. Tant culpable d'aquestes declaracions és ella com el Montilla, el Nadal o el Carod. Es el problema de que Catalunya estigui governada pel PSOE.
Ens veiem a Brussel·les!

26 de febrer del 2009, a les 9:05:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home