divendres, 30 de maig del 2008

ENTREVISTA DE CARRETERO A EL TEMPS

Entrevista a Joan Carretero a la revista El Temps. Interessant, molt interessant, tot i que em sembla veure una mica de tendenciositat en les preguntes de la periodista, atès que sempre planteja escenaris perdedors per a l'entrevistat. Ni se li passa pel cap que Reagrupament. Cat pot guanyar.

Al marge d'aquest detall, gens negligible, m'ha agradat moltíssim que el titular principal de l'entrevista, adverteixi que a hores d'ara hi ha el risc que ERC, si continuen manant els oficialistes, es converteixi en una mena d'Euskadiko Ezkerra, que sigui empassada pel PSC.

No és que vulgui pressumir, però em plau recordar que aquest argument ja el porta utilitzant una servidora en aquest bloc des de fa un cert temps. He estat fent un repàs i han estat diversos els posts on he escrit això. Per exemple, el del 22 d'agost de l'any passat.

En tot cas m'agrada que en Joan Carretero i una servidora, coïncidim en el diagnòstic central de la situació actual d'ERC i en la seva evolució a curt termini si no hi ha un dràstic cop de timó.

Etiquetes de comentaris: , ,

3 Comments:

Blogger Elies said...

Benvolgut Josep,

he he he, sense voler entrar en una competició de a veure qui ho havia dit abans... jo he trobat un post meu de febrer del 2007 on ja feia servir aquest letal exemple de l'ERC convertida en una Euzkadiko Ezkerra de merda qualsevol:

http://elies115.blogspot.com/2007/02/erc-momificaci-versus-descomposici-i-2.html

1 de juny del 2008, a les 1:47:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Un gran encert possar la foto de'n Carod al costat de la de Mario Onaindia. Com diu la dita, "Una imatge val més que mil paraules".

1 de juny del 2008, a les 10:35:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

PS.

Ah! no us penseu pas que siguin casualitats de la vida, que el PSOE ja te el guió escrit: Lo que ha succeït a Catalunya amb els tripartits és aquest guió al que em refereixo, però pel Pais Basc.

El guió és que els "abertzales" bascos han d'acabar com els "abertzales catalans". Catalunya ha sigut l'experiment. O qué us penseu que hi va anar a fer en Carod a Perpinyá?.

Aquesta era la jugada del PSOE en la ùltima treva: Rendició incondicional d'ETA i integració a una Euskadiko Ezquerra associada al PSE-PSOE per desbancar al PNB. I com que els del PNB també ho saben, d'aquí la fugida endevant del lendakahari.

Cordialment.

1 de juny del 2008, a les 10:42:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home